CV

Tania Tallquist

Advokatsekretær
Tel.: 70 60 58 59
E-mail: tt@qbadv.dk


Arbejdsområde og erhvervserfaring

Jeg er advokatsekretær/sagsbehandler og arbejder primært for kontorets partner, advokat Henrik Qwist men også for partner, advokat Henrik Bræmer og advokat Nikolaj Henriksen.
 
Mit arbejde består i at bistå advokaterne i klargøring af processkrifter og øvrigt dokumentarbejde, korrespondance med klinter og øvrige parter samt opgaver af selskabsretlig karakter. For mig er et godt samarbejde mellem advokaten og advokatsekretæren essentielt, idet der herved opnås det bedste resultat for klienten.
 
Derudover beskæftiger jeg mig med berigtigelse af ejendomshandler, herunder tinglysning af skøder, udarbejdelse af refusionsopgørelser og korrespondance med parterne i en ejendomshandel.
 
Jeg bor på Frederiksberg med min mand, datter og søn. Jeg elsker at rejse, og især Italien har en helt særlig plads hos mig. Herudover løber jeg en del og går op i en sund livsstil, da dette giver glæde, motivation og overskud i en travl hverdag. Fritiden tilbringes i vores sommerhus på Marielyst, Falster, hvor jeg i øvrigt er født og opvokset.

 

Øvrig karriere:

2016    Qwist & Bræmer Advokatpartnerselskab
Advokatsekretær/sagsbehandler for advokat Henrik Qwist, advokat Henrik Bræmer og advokat Nikolaj Henriksen.
                    
2009-2016    Advokaterne Amaliegade No 42 (www@amalex.com)
Advokatsekretær/sagsbehandler/PA for advokat Henrik Amand Holtegaard, advokat T. Ingemann-Hansen, advokat Maria Poppelhøj og advokat Nikolaj Henriksen m.fl..
 
2007-2008    SES Legal, advokatsekretær”elev”
For advokat Helene Ravn og advokat Gregers Lauridsen.